Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Szirtes Edina Mókus koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Szirtes Edina Mókus koncert

Ezen a koncerten együttesével, a Szirtes Quintettel lép színpadra magyar költők ismert verseivel, amelyhez Mókus írta a zenét. Érzelmekkel mélyen átitatott estére számíthatunk örömről, bánatról, küzdelemről, és a mindent átfogó mélységes mély szeretetről, amelyhez a szavakat a magyar költők adják. Néha túláradóan őszinte, néha hihetetlenül pörgős és játékos, de minden pillanatában magával ragadó, igazi örömzene, amelynek előadásában kitűnő zenészkollégái segítik…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 19:00

Szirtes Edina már óvodás korában tudta, hogy zenész lesz, s valóban, sajátos zenei világával immár hosszú évek óta jelen van a kortárs magyar zenei életben. Első számú hangszere a hegedű, de több más hangszeren, így zongorán és brácsán is játszik. Mivel mindenki rácsodálkozik a nevére, eláruljuk, hogy a beceneve még 13 éves korában ragadt rajta a zeneművészetiben, ahol ő volt a legkisebb, ezért becézték Mókusnak. 1996-ban megnyerte a Pop-Rock fesztivált Papes Bélával, 2001-ben pedig az Országos Dalírók Fesztiválját a Hajnal együttessel.

Ezen a koncerten együttesével, a Szirtes Quintettel lép színpadra magyar költők ismert verseivel, amelyhez Mókus írta a zenét. Érzelmekkel mélyen átitatott estére számíthatunk örömről, bánatról, küzdelemről, és a mindent átfogó mélységes mély szeretetről, amelyhez a szavakat a magyar költők adják. Néha túláradóan őszinte, néha hihetetlenül pörgős és játékos, de minden pillanatában magával ragadó, igazi örömzene, amelynek előadásában kitűnő zenészkollégái segítik a zeneszerzőt.

 

A quintet tagjai:Csonka Gábor,Haraszti Krisztina,Hegyaljai-BorosZoltán,Kertész Endre,Szirtes Edina Mókus.

 

Jegyár: 4000 Ft

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!