Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Dixieland és Klezmer - Debrecen Dixieland Jazz Band koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Dixieland és Klezmer - Debrecen Dixieland Jazz Band koncert

A Debrecen Dixieland Jazz Band Európa csaknem összes országában fellépett már, sőt, kétszer a jazz őshazájában, az Egyesült Államokban is. A zenekar repertoárjában a népszerű dixieland-örökzöldek és a tagok saját szerzeményei mellett különböző stílusok dixielandes megszólaltatása is szerepel (klezmer, hot jazz, modern szerzemények).  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 8. vasárnap, 19:00

A zenekart 1984-ben alapította Gyarmati Zoltán, aki korábban is elismert jazz szaxofonművész volt Debrecenben, és a legendás Debreceni Jazz Quartet tagja. A dixieland megalakulásától fogva számos hazai és külföldi meghívást kapott és 1985 óta a Debreceni Jazz Napok állandó résztvevője.

A Debrecen Dixieland Jazz Band Európa csaknem összes országában fellépett már, sőt, kétszer a jazz őshazájában, az Egyesült Államokban is. A zenekar repertoárjában a népszerű dixieland-örökzöldek és a tagok saját szerzeményei mellett különböző stílusok dixielandes megszólaltatása is szerepel (klezmer, hot jazz, modern szerzemények). Az együttes munkáját Hajdú-Bihar megye Aranyéremmel, Debrecen Megyei Jogú Város Csokonai-díjjal és Debrecen Kultúrájáért díjjal ismerte el. A Debrecen Dixieland Jazz Band része Debrecen Értéktárának.

 

A zenekar tagjai:Gyarmati Zoltánalapító, szaxofon;Gyarmathy Istvánklarinét, zenekarvezető;Kovács Jánostrombita/ének, művészeti vezető;Tóth Dánielharsona,Tikász Sándorbendzsó/gitár/ének, Kerekes Imretuba, Pataji Gézadob,Kovács Marietta Máriahegedű, ének.

 

Jegyár: 4000 Ft

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!