Program


Zséda - Miattad Karácsony

Zséda - Miattad Karácsony

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

Zséda pályafutásának eddig eltelt 25 éve alatt sokszor, sokféle képen lopta már be magát a szívünkbe. Tucatnyi dala vezette a slágerlistákat, valamennyi albuma bearanyozódott. Ezer módon mesélt érzésekről, szerelemről, az emberi lélek csodáiról, és mindezek árnyékos oldaláról is.
Meg persze a Karácsonyról. Azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült olyan új karácsonyi dalt, dalokat alkotniuk, ami mára részévé vált az Ünnepnek.
2019. december  20-án  a Művészetek Házában, Miskolcon  Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban.
Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia. Minden együtt lesz ezen az estén, hogy újra megszülessen a varázslat, mint már annyi alkalommal korábban.

 A rendezvény támogatója a Balogh Autóházak Kft.

Jegyár: 4800 Ft

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!