Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Ismét ellátogat hozzánk a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán. A közönség különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre számíthat. Koncertje kétségkívül emlékezetes lesz, és meghitt élményt nyújt majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 25. csütörtök, 20:00

Zorán koncert

Ismét ellátogat hozzánk a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán. A művész hosszú évek óta ikonikus alakja művelődési házunknak, hiszen nagyjából másfél évente rendszeresen visszajár hozzánk, dalai megunhatatlanok, személyisége lebilincselő. A közönség minden egyes alkalmat ünnepnek tekint, hiszen a művész gazdag repertoárjából válogatva megszólaltat kihagyhatatlan és ritkán játszott zenei csemegéket is. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. Koncertje kétségkívül emlékezetes lesz, és meghitt élményt nyújt majd.

Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!