Program


ZENETARISZNYA - Kovács Gábor muzsikus

ZENETARISZNYA - Kovács Gábor muzsikus

Kovács Gábor muzsikus előadása gyerekeknek, családoknak, a muzsika kedvelőinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 11:00

Miért „hét mérföldes” a Zenetarisznya? Miben rejlik varázsereje? Hogy lehet az, hogy ha egy verset belerakunk, az a következő pillanatban dalként kerül elő belőle? Ha belepottyan a tarisznyába egy fakanál – hangszer lesz belőle. Ugyanígy csodaszámba megy, hogy a biciklipumpából furulyát, a műanyag szívószálból klarinétot, a portörlőből fuvolát, és - szinte hihetetlen - az üdítős palackból gyönyörűen szóló szájorgonát varázsol a Zenetarisznya.

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!