Program


Zene az kell - Molnár Trió: A harmónika virtuóza
2

Zene az kell - Molnár Trió: A harmónika virtuóza

A Csili Művelődési Központ „A zene az kell” c. nyáresti koncertsorozatának záró kerti koncertjén Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triója játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 18:00

Zene az kell - Molnár Trió: A harmónika virtuóza

A Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész vezette formáció műsorán szerepelnek musette keringők, sanzonok, bravúr polkák, magyar örökzöldek, koncert és előadási darabok, swingek, magyaros egyvelegek, latin dallamok és igazi meglepetés számok is.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!