Program


Yuya Mizuno csellókoncertje / BTF 2020

Yuya Mizuno csellókoncertje / BTF 2020

Yuya Mizuno a Pesti Vigadóban a csellóirodalom alapművei mellett két japán szerző, a 20. század közepén alkotó Hisatada Otaka és napjaink egyik legsokoldalúbb alkotóművésze, Takashi Kurata egy-egy művét adja elő. Partnere a Zeneakadémia mesterképzését Kemenes András irányításával végző Souhei Yamagami lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 19:30

YUYA MIZUNO CSELLÓKONCERTJE
A SZAPPORÓI LISZT FERENC SZEMINÁRIUM LEGEREDMÉNYESEBB VERSENYZŐJE

Beethoven: 12 variáció Mozart Varázsfuvolájának „Ein Mädchen oder Weibchen” témájára, op. 66
Brahms: 1. (e-moll) cselló-zongora szonáta, op. 38
Hisatada Otaka: Nocturne
Takashi Kurata: Danse d’une poupée japonaise
Kodály: Szólószonáta csellóra, op. 8

Yuya Mizuno 1998-ban született, 2019-ben végzett a Toho Gakuen Zeneiskolában, mestere Sumiko Kurata volt. Jelenleg Perényi Miklós növendékeként folytatja tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.
2015-ben első díjat és közönségdíjat nyert a 13. Tokiói Zenei Versenyen, 2017-ben legfiatalabb versenyzőként vett részt az Erzsébet Királyné Versenyen, legutóbb pedig a 16. Nemzetközi Csajkovszkij Verseny mezőnyében indulhatott el.
Szólistaként Japán számos hangversenytermében lépett már fel, s olyan együttesekkel koncertezett, mint a Tokiói Szimfonikus Zenekar vagy a Tokiói Filharmonikusok. A Pesti Vigadóban a csellóirodalom alapművei mellett két japán szerző, a 20. század közepén alkotó Hisatada Otaka és napjaink egyik legsokoldalúbb alkotóművésze, Takashi Kurata egy-egy művét adja elő. Partnere a Zeneakadémia mesterképzését Kemenes András irányításával végző Souhei Yamagami lesz.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!