Program


Yulianna Avdeeva zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2019

Yulianna Avdeeva zongoraestje, MVM Koncertek – A Zongora – 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 15. kedd, 19:30

Yulianna Avdeeva a Varsói Chopin-verseny győzelme óta igazi világkarriert futott be. Az orosz zongoraművész Martha Argerich után az első nő, aki diadalmaskodni tudott a világ egyik legmagasabb presztízsű versenyén.Moszkvában született 1985-ben. Tanulmányait a Gnessin Special School of Music-ban kezdte, majd a Lake Como-i Zongoraakadémián folytatta. Játszott többek között a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarával, a Cseh Filharmonikusokkal, a Londoni Filharmonikusokkal, az NHK Szimfonikus Zenekarral, és a Pittsburghi Szimfonikus Zenekarral. Évek óta vendégszereplője a világ legnagyobb fesztiváljainak, mint a Rheingau Musik Festival, London's International Piano Series, Menuhin Festival, Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven és a Schwetzinger Festspiele.
2012-ben amerikai, 2013-ban Japán turnén vett részt. Fiatal kora ellenére igen széles repertoárral rendelkezik, melyben Bach zenéjétől a modern kompozíciókig minden megtalálható, ám a kritikusok leginkább Chopin játékának tökéletességét, érzékenységét emelik ki és méltatják! Különleges szuggesztivitása és hibátlan technikája mindenhol tomboló sikert arat. Kiváló kamaramuzsikus is, partnerei világhírű művészek. Az elmúlt években többek között Julia Fischerrel is koncertezett Berlinben. " Az orosz zongoraművésznő játéka egy reveláció, briliánsan és mágikus hangszínnel játszik az érzelemmel. A közönség rögtön a rabja lesz."- írják róla a Le Journal du Médoc-ban.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!