Program


Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

Wunderlich József a fellépésein szívesen játszik saját szerzeményeiből, de a francia sanzontól kezdve a musical dalokon át egészen a rockoperáig sokféle műfajban otthonosan mozog, estjein többek között Dés László és Presser Gábor feldolgozásokat is hallhatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 7. szerda, 20:00

Wunderlich József: Skizo - élő koncertje

“Wunderlich József a Vígszínház közismert színésze, A Pál utcai fiúk című népszerű darabban Bokát, A Padlásban Rádióst, A nagy Gatsbyben pedig a címszereplőt alakítja. 2016-ban Junior Prima Díjjal tüntették ki és elnyerte a Ruttkai Éva-emlékdíjat is, 2017-ben Soós Imre-díjat kapott. 2020 szeptemberében jelent meg Wunderlich József első önálló lemeze, SKIZó címmel, mely 14 dalon keresztül 14 különböző lelkiállapotot mutat be.
József a fellépésein szívesen játszik saját szerzeményeiből, de a francia sanzontól kezdve a musical dalokon át egészen a rockoperáig sokféle műfajban otthonosan mozog, estjein többek között Dés László és Presser Gábor feldolgozásokat is hallhatunk.”

A koncertet csak koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő kiskorú látogathatja!
A védettség igazolásához kérjük belépéskor felmutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt!

Az esemény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Hangfoglaló program keretében valósul meg!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!