Program


Vojáger

Vojáger

Vinnai András darabja egy szerelmes párról, a kissé megkésett felnőtté-válásukról szól, fanyar iróniával, groteszk elemekkel, bohózati fordulatokkal, mesebeli figurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 10. kedd, 19:00

Vinnai András
kortárs magyar színmű
BEMUTATÓ: 2021. július 23.   

Pál valóságos idegbeteg, Vera a spiritualitás útvesztőjében bolyong egy kellőképpen izmos és misztikus férfival, de valójában egymást keresik, és egymásban a régi, naiv és bűntelen önmagukat. Pál, a csaló, a bűnös mindent megpróbál, hogy visszahódítsa Verát, és ebben a csatában komoly segítségre talál a szomszédban élő „Dzsina kutyában és Babi néniben egyszerre megtestesülő” tanítómesterben, valamint a szuperszonikus beszélő fűnyíróban.
A kispesti kertvárosban csoda csodát követ, míg a Félelmek Kútjában végre rátalálunk az igazságra és elveszett önmagunkra.
A lehető legfelszabadultabb nevetés közben végre mi is megértjük a bölcs tanítást. Mert persze Vera és Pál, Pál és Vera nem mi vagyunk, de azért lesz néhány ismerős pillanat…

SZEREPOSZTÁS
Pál........................ FECZESIN KRISTÓF
Vera...................... MÉSZÖLY ANNA
Géza..................... FARKAS SÁNDOR
Babi néni.............. NÁDASY ERIKA
Sáhás................... SIMON ZOLTÁN

Díszlet- Jelmeztervező: BOZÓKI MARA
Dramaturg: ENYEDI ÉVA
Zene :ZSÁGER-VARGA ÁKOS
Súgó: MÁRTON B. ANDRÁS
Ügyelő-Rendezőasszisztens: PÖLTZ JULIANNA

Rendező: KESZÉG LÁSZLÓ

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!