Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Uganda

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Uganda

2022. szeptember 15-től új ismeretterjesztő úti-sorozat indul a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással
Uganda

Szeptemberben indul új ismeretterjesztő előadássorozatunk, a Világjáró. A 4 részes előadás vezetője Radics Tamás lesz, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.

Alkalmak:
09.15. - CS - 18.00 // Uganda
10.05. - SZ - 18.00 // Kis-Antillák
11.16. - SZ - 18.00 // Kirgizisztán                  
12.07. - SZ - 18.00 // Kárpátok

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!