Program


Veréb Tamás - Születésnapi koncert

Veréb Tamás - Születésnapi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 19:00

A miskolci születésű énekes, színész, dalszerző ezúttal születésnapját ünnepli meg zenekari kíséretben a Művészetek Háza színpadán.
2020. február 8-án az énekes saját kedvenc dalait hozza el szülővárosába, így biztosan felcsendülnek majd musical slágerek, könnyűzenei klasszikusok és természetesen saját szerzemények is. Tamás dalpremierrel is készül, legújabb ‘Szabad élet’ című dalát itt hallhatja majd elsőízben a közönség.
Az énekes és színpadi csapata nagy szeretettel várja az színház és a zene szerelmeseit egy nagy közös ünneplésre a miskolci Művészetek Házában.Jegyár: 3900 Ft

 

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!