Program


Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd

Egy nem normális család, normális, megszokott vasárnapi találkozása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. vasárnap, 15:00

Jeles alkalomból gyűlik össze a család egy része, ugyanis egy ötvenedik házassági évfordulót kell megünnepelni. Természetesen az ünnepelt csinálja a legtöbb problémát, ami kihat az ott jelen lévőkre is. Tegyük hozzá, hogy a többiek sem a legélesebb kések a fiókban, de néha még a kanalak közt is keresni kell őket. Ismert arcok, még ismertebb mondatok. Egy biztos: A nyeremény garantált!

Szereplők: 

Marika néni (Nagymama) - Kapi Levente 

Marika néni lánya (Anita, mama lánya) - Szabó Kitti

Rudi (Anita férje) - Gombos Krisztián

Olívia (Mama unokája) - Truckenbrod Fanni

 

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!