Program


Várkert Jóga - Jordán Adéllal

Várkert Jóga - Jordán Adéllal

"Az a másfél négyzetméternyi terület, ami a matracod, és az a másfél óra, amit jógára szánsz, leképezi, hogy hol tartasz jelenleg az életedben. Mennyire vagy elfogadó magaddal és a világgal, mennyi ítélkezés van benned, mennyi elfogadás, elengedés, és mennyi türelem"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 28. hétfő, 19:00

"Amikor elhívok valakit jógázni akkor általában az első mondata az, hogy nem vagyok elég.... flexibilis, erős, laza, hajlékony. Aztán amikor gyakorol, és megtanulja nem összehasonlítani magát másokkal, elfogadni, ahol tart, türelemmel szemlélődni a gyakorlása felett, és elengedi az akarást, akkor váratlanul megszületik egy -egy ászana (póz). Szeretem azokat a szavakat, amelyek számomra a jógagyakorlás során a gerincez kapcsolódnak. Úgy, mint gerincesség, egyenes hát, kötöttség, merevség hajlékonyság, rugalmasság, oldottság. nem véletlenül használjuk ezeket a fogalmakat lelki értelemben is. A jógával és a gerinc mozgatásával lelki, spirituális fejlődésünk útján is előbbre jutunk." Jordán Adél

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül.  A helyszínen 18:30 órától jegyvásárlásra is van lehetőség.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Esőhelyszín: Testőrpalota

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!