Program


Válogatás a XXVIII. Zalai Kamaratánc Fesztivál díjazott autentikus néptánc koreográfiáiból

Válogatás a XXVIII. Zalai Kamaratánc Fesztivál díjazott autentikus néptánc koreográfiáiból

Válogatás a XXVIII. Zalai Kamaratánc Fesztivál díjazott autentikus néptánc koreográfiáiból
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 18. vasárnap, 19:00

A színpadi néptáncművészet kiemelkedő koreográfusait fókuszpontjába állító sorozatunk előadásán ezúttal a legfiatalabb koreográfus generáció műveiből láthatunk válogatást. A Zalai Kamaratánc Fesztiválon mindig is a rangos elismerés volt díjat nyerni, sok-sok ma is emlegetett kiemelkedő koreográfia készült egykor „Zalára”. Ha valaki képet szeretne kapni a színpadi néptánc, illetve a néptánc ihlette színpadi tánc aktuális helyzetéről, nincs is más dolga, mint megtekinteni egy-egy év díjazott koreográfiáit. Az alkotások képet nyújtanak a fiatal koreográfusok világképéről, színpadi látásmódjáról, az őket foglalkoztató, jelen korunk diktálta kérdésekről és az arra adott válaszokról. A koreográfiák bemutatása után lehetőséget nyújtunk az alkotókkal való beszélgetésre.

Közreműködik többek között: Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes, Tabán Táncegyüttes, Magyar Állami Népi Együttes Kamara Társulata, Magyar Táncművészeti Egyetem Társulata

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!