Program


Ürgék

Ürgék

Ürgék Férfitörténetek a zenés Kelet-Közép-Európából
Összeállította Pelsőczy Réka és Török Tamara


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 27. hétfő, 19:00

Dokumentumszínház - és mégsem az. Férfitörténetek - interjúkból összeálló, folyamatosan formálódó szöveggel. Hétköznapi emberek mesélnek hétköznapi dolgokról egy hétköznapi helyzetben. Szubjektív korrajz és női látlelet a férfiakról, sok zenével és humorral.

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!

Köszönet azoknak, akik megosztották velünk a történeteiket, illetve Singer Magdolnának, az Érző férfiak című könyv szerzőjének.
Munkatársak: Kiss Tamás, Szabó Sipos Ágoston, Tóth László, Horváth József, Vadai István, Ladonicki Dániel, Ignácz Éva, Pintér Mária, Gáspár Viktória, Wirth Tamás, Szeberényi Lejla, Kelecsényi Bernadett, Bokor László, Botka Zoltán, Pető Sándor, Tőzsér Gábor, Agárdi József, Petróczy László, Nedár Barnabás, Gerlóczi Judit, Korsós Noémi

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!