Program


Urban Verbunk - A kis gyufaárus lány

Urban Verbunk - A kis gyufaárus lány

„…December 25-e az egyetlen nap az évben, mely hivatalosan is a szereteté. Háromszázhatvanöt nap közül háromszázhatvannégy a gondjainké, s a szereteté csupán egyetlen egy…
Pedig fordítva kellene, legyen! Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 11:00

Urban Verbunk - A kis gyufaárus lány

Isten nagy ajándéka, hogy a december nálunk mindig hideg. Akár hóval köszönt be, akár anélkül, éjszakáján soha sem jó hontalan vándornak lenni.
Hontalan vándorok pedig mindig voltak és mindig is lesznek, dideregve a betlehemi és széki éjszakában ... Akik kopogtatnak, vagy már nem is kopogtatnak ajtóinkon... akik külső nyomorúságukban mégis csak hordoznak valamit az újszülött Jézusból.

A kis gyufaárus lány bennünk is vevőt keres. Portékája pedig maga az evangélium: az isteni Megváltó megkönyörült rajtunk, és megszületett egy istállóban.

Bemutatja az Urban Verbunk Junior

Csoportvezetők:
Asztalos Kiss Zsuzsanna, Fábián Fanni, Heiger József, Moussa Ahmed, Rásó Barnabás, Rásó Luca, Tóth Judit
Plakát : Nikon One
Fény, hang: Next Stage
Rendező koreográfusok: Tóth Judit- Moussa Ahmed

A Hagyományok Háza családi programja felhőtlen szórakozást ígér a család minden tagja számára. A néptáncos elemekből építkező gyermekelőadások a mesék birodalmába repítik kis nézőinket, az előadást követő kézműves foglalkozás és táncház pedig közös szórakozásra ad lehetőséget.

Az előadások időtartama 60-70 perc, a műsor utáni foglalkozások 45 percesek.
Óvodai és iskolai csoportok jelentkezését is várjuk.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!