Program


Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Mára már hagyománnyá vált, hogy Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együtt ünnepli a karácsonyt, amelyhez idén is csodálatos vendégek csatlakoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 19:00

Ünnep, újra együtt! - Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra – Advent a Várkert Bazárban

Különleges adventi koncerttel várjuk Önöket a Várkert Bazár Adventi programsorozatában! Mára már hagyománnyá vált, hogy Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együtt ünnepli a karácsonyt, amelyhez idén is csodálatos vendégek csatlakoznak. A koncerten ezúttal is vendég lesz testvére Tóth Gabi és szintén vendégművészként áll színpadra az élő zenei legenda, Charlie is.

Dalaikat egyedi hangszerelésben hallhatják majd ezen a rendkívüli estén, hiszen a Budapest Jazz Orchestra népszerű zenekarához a Coolstrings virtuóz vonósai is társulnak, hogy feledhetetlen élményt teremtsenek.

Ünnepeljenek velünk, egy meghitt, karácsonyi zenei csemegével!

Közreműködők:
Tóth Vera
Budapest Jazz Orchestra

Vendégek:
Tóth Gabi
Horváth Charlie
Coolstrings vonósai
Meszes Balázs (Punnany Massif)
Duka László (hegedű)

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!