Program


Újévi ráadás koncert 2024

Újévi ráadás koncert 2024

A Budafoki Dohnányi Zenekar Újévi koncertjének ráadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 7. vasárnap, 11:00

Ha új év, ha január, akkor újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral a Müpában! Régi hagyomány zenekarunk életében a január eleji fergeteges hangverseny, amelynek műsora minden alkalommal meglepetés. Közönségünk már tudja, hogy érdemes minél előbb megváltania jegyét egészen egyedülálló hangversenyünkre, hiszen hónapokkal korábban megtelik a nézőtér. Aki egyszer már járt Újévi koncertünkön, nagy valószínűséggel újra odavágyik, mert már tudja, hogy egyedülálló zenei humorra, virtuozitásra, magával ragadó karmesteri konferálásra, világszínvonalú újévi köszöntésre számíthat.

Ajánlatunk


A színpadi változatot Molnár Ferenc azonos című örökérvényű ifjúsági regénye ihlette. Dés és Geszti dallamai, Grecsó szövegei által a szereplők éneklik el érzelmekkel teli történetüket, mely minden néző számára ismerős lesz.

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!