Program


Újévi koncert - Budapest Bár

Újévi koncert - Budapest Bár

Ünnepi köszöntőt mond Szabados Ákos polgármester

A Budapest Bár zekekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Kollár-Klemencz László és Mező Misi kiegészülésével ad koncertet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 3. péntek, 18:00

A Budapest Bár zenekar tagjai:

Farkas Róbert  - hegedű, gitár
Farkas Mihály - cimbalom
Ökrös Károly - harmonika, zongora
Farkas Richárd - bőgő
Kisvári Ferenc - dob

A zenekarról:

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság recepje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2020. január 3-án a Csili Művelődési Házban a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Kollár-Klemencz László és Mező Misi.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!