Program


Tűznyelők

Tűznyelők

A végzős színészek elkalandoztak a szorongások, rettegések, összeesküvés-elméletek sűrű erdejében, és improvizációik, gyűjtéseik alapján készült az előadás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 17. hétfő, 19:30

TŰZNYELŐK
groteszk, egy részben — Az ötödéves zenés színész osztály előadása  


“- Maga tagadja, hogy a föld gömbölyű?
- Hadd kérdezzek vissza! Ugye, tudjuk, hogy a világot nagyjából tizenöt ember irányítja, ez köztudomású. Mármost, hogy manipulálsz egy egész bolygót? Legegyszerűbb, ha mindent egy mátrixra húzol fel. Innentől kezdve alapvetés, hogy a Föld gömbölyű, van gravitáció, felettünk űr van, a csillagok gázgömbök, és innentől kezdve az egész világot úgy tudják manipulálni, ahogy ők akarják. És mindent elhiszünk, hiszen a tankönyvek ezt írják, a tudósok erről mazsoláznak, csak mondjuk, milyen érdekes, hogy ez a tizenöt ember zsidó, és a NASA, óhéberül nasha, azt jelenti: hazugság! Ez véletlen maga szerint?”


Színészek:
Czvikker Lilla
Fáncsik Roland
Fekete Gábor
Hunyadi Máté
Imre Krisztián
Jenővári Miklós
Kurucz Dániel
Mentes Júlia Virginia
Széles Flóra

Dramaturg: Balázs Júlia
Látvány: Veronika Keresztesová
Improvizációs színész: Háda Fruzsina
A rendező munkatársa: Efstratiadu Zoé
Rendező, író: Kárpáti Péter
Osztályvezető tanár: Novák Eszter, Selmeczi György

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!