Program


Tünet Együttes: Afterparty
7

Tünet Együttes: Afterparty

Karanténközösséget vállalva, a Tünet Együttes kísérleti évadjának keretében készült az előadás. A csapat teret adott mindenki kíváncsiságának, kreativitásának. Az emberi hang és mozdulat kapcsolatát kutattuk. Hogy felfedezzük, meddig tágítható az a határ, amit még zeneként tudunk befogadni, hogy létrehozható-e olyan mű, amely táncelőadásként és zeneműként is értelmezhető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 28. hétfő, 20:00

Tünet Együttes
Afterparty - egy fiktív törzs fiktív rituáléja
Időtartam: 75 perc

Mindannyian képesek vagyunk megremegtetni a levegőt, tüdőnkkel egymás dobhártyájához érni.

A táj kihalt, mégis lélegzik. Tudod, hogy még maradtak páran, ők is figyelnek. Könnyű becsukni a szemed. Minden nagyobb lesz, ami hallatszik. A gyomor, a szív, a tüdő, az ízületek. Ideje ellazulni és egy másik nyelven megszólalni. Érinteni, ölelni, elsodorni. A másikkal szabadon összeizzadni. Hogy tudok segíteni neked, hogy kiszakadhassanak belőled ismeretlen, eltemetett hangjaid?

Karanténközösséget vállalva, a Tünet Együttes kísérleti évadjának keretében készült az előadás. A csapat teret adott mindenki kíváncsiságának, kreativitásának. Az emberi hang és mozdulat kapcsolatát kutattuk. Hogy felfedezzük, meddig tágítható az a határ, amit még zeneként tudunk befogadni, hogy létrehozható-e olyan mű, amely táncelőadásként és zeneműként is értelmezhető. Gondolhatjuk-e, hogy teljes figyelmünk, a másik meghallgatása, árnyalt hangunk keresése társadalmi állásfoglalás?

Előadók és alkotótársak: Dányi Viktória, Kelemen Patrik, Oláh Balázs, Szabó Veronika, Szász Dániel

Zenei tréner és alkotótárs: Harcsa Veronika
Produkciós asszisztens: Oberfrank Réka
Fény: Dézsi Kata
Kosztüm: Vass Csenge
Rendező: Szabó Réka

Köszönet: Farkas Kámea

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Trafó Kortárs Művészetek Háza

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!