Program


Aktuális előadások





A történet hőse, Muhi Andris kalandos útra vállalkozik: elindul, hogy megmentse Jankát, rég nem látott és mindig maszatos barátnőjét. Janka lakóhelyén nagy ám a bonyodalom! A békés Maszat-hegyiek ugyanis belekeveredtek a pacák és a tiszták a harcába, mert a két, egymással ellenséges világ határán élnek. Akadályokkal teli útja során Muhi Andris megismerkedik a Náthás angol költővel és Turgenyevvel, a burgonyával, de találkozik Makula bácsival, a Babaarcú démonnal, Szeplőtlen Szilviával, Szösz nénével, a Bús, piros vödörrel, Pali kalózzal, és még a Büdös Pizsamázóval is! De ez még mind semmi! Andrisra és újdonsült ismerőseire nagy veszély leselkedik, mert nem elég, hogy a Partvis Attila vezette takarítók egyszer csak megjelennek a színen és több házban is kitakarítanak, a gonosz Paca cár, aki elbitorolta Maszat-hegy trónját, éppen azon mesterkedik, hogy az egész világot telepacázza. Muhi Andris azonban nem retten meg semmitől és senkitől, átvág Badarországon, hogy eljusson a Maszat-hegyen túlra, ahol szembeszáll minden gonosztevővel. Andris és barátai elkalauzolják a gyermekeket és a szüleiket egy izgalmas, közös utazásra, ahol az önfeledt nevetés és a mesebeli kalandok garantáltan összekovácsolják a családot!

A modern mesét a Pesti Broadway Musical Stúdió tehetséges fiatal művészpalántáinak előadásában láthatják a nézők. A hazai színészképzésben úttörő szerepet vállaló és jelentős szakmai elismertségnek örvendő intézmény már eddig is számos kitűnő színészt bocsájtott a világot jelentő deszkákra. A Budapesti Operettszínházzal szoros együttműködést ápoló Stúdió az idők során fogalommá vált a fiatalok körében. A Kiss-Balbinát Judit színművész, rendező, egyetemi tanár és Dénes Viktor színművész, rendező vezetésével működő zenés színész osztály friss és dinamikus előadása felhőtlen szórakozást nyújt minden korosztály számára. A produkciót Dénes Viktor állította színpadra: a széles körben népszerű és az Operettszínházban táncos-komikusként is nagy sikereket arató színházi alkotó összművészeti szemlélettel tekint színházi munkáira, legyen szó akár az általa megformált szerepekről, vagy éppen rendezéseiről.

Varró Dánielnek az előadás alapját képező Túl a Maszat-hegyen című kötete irodalmi ínyencségeket sem nélkülöző verses meseregény, amely kortalan és minden korosztályt, nézői réteget megszólít. Talán azért is van ez így, mert bármennyire is mesebeliek a szereplők, a történet mégis csak a manapság körülöttünk formálódó világról, s a mindennapjainkban megélt találkozásainkról, harcainkról és örömeinkről, vagyis: rólunk szól.

Szereplők:

Muhi Andris: Horváth Márton 

Maszat Janka: Vanya Noémi 

Náthás angol költő: Kamarás Laura 

Makula bácsi/Turgenyev, a burgonya: Gál Máté Imre 

Babaarcú démon/Szeplőtlen Szilvia: Jámbor Dorottya Rebeka 

Szösz néne: Gaál Réka Ágnes 

Büdös Pizsamázó/Partvis Attila: Szabó Bettina Melinda 

Bús, piros vödör/Paca cár/Morzsányi Géza: Paláncz Daniéla Szixtina 

Pali kalóz/Paca fogdmeg/Porkoláb: Danó Dorka 

 

Koreográfus: Bakó Gábor

Zenei vezető: Tassonyi Zsolt

Rendező: Dénes Viktor

 

Külön köszönet a jelmezek összeállításáért Jenei Petrának és a látvány ötletért Horányi Julinak.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!