Program


Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 19:30

Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Az Országgyűlésben ékesen beszélnek közjóról, társadalmi igazságosságról, szociális érzékenységről, de még beszédesebbek a kiadási, bevételi rubrikák.
Hatalmas pénzekről van szó: nemzeti jövedelmünknek csaknem felét szívja be az állam, hogy aztán hasonlóan hatalmas összeget pumpáljon vissza a társadalomba, eközben költ magára, az állam fenntartására - meg arra, amit fontosnak gondol.
Roppant tanulságos adatok, még annak is, aki laikusnak gondolja magát állampénzügyekben. Holott ebben nincs laikus, mert a közös büdzsé lényege pont olyan, mint a családi költségvetésé: vannak bevételek, kiadások, aztán a végén a fejek vakarása, ha a lyukak betömésére hitelt kell majd felvenni. 

Az est együttműködő partnere a Tudományos Stand Up.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

zenés játék két részben

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!