Program


Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 19:30

Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Az Országgyűlésben ékesen beszélnek közjóról, társadalmi igazságosságról, szociális érzékenységről, de még beszédesebbek a kiadási, bevételi rubrikák.
Hatalmas pénzekről van szó: nemzeti jövedelmünknek csaknem felét szívja be az állam, hogy aztán hasonlóan hatalmas összeget pumpáljon vissza a társadalomba, eközben költ magára, az állam fenntartására - meg arra, amit fontosnak gondol.
Roppant tanulságos adatok, még annak is, aki laikusnak gondolja magát állampénzügyekben. Holott ebben nincs laikus, mert a közös büdzsé lényege pont olyan, mint a családi költségvetésé: vannak bevételek, kiadások, aztán a végén a fejek vakarása, ha a lyukak betömésére hitelt kell majd felvenni. 

Az est együttműködő partnere a Tudományos Stand Up.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!