Program


Trixie Whitley

Trixie Whitley

A belga-amerikai Trixie Whitley 2012-es szólófellépése után másodszor koncertezik Magyarországon, azonban első alkalommal hallhatjuk triója élén, ráadásul felvillanyozó 2019-es albumával érkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 8. vasárnap, 20:00

A belga-amerikai Trixie Whitley 2012-es szólófellépése után másodszor koncertezik Magyarországon, azonban első alkalommal hallhatjuk triója élén, ráadásul felvillanyozó 2019-es albumával érkezik. Trixie-nek sűrű a múltja, de élete legjobb formájában van: híres zenészapa (Chris Whitley) csodagyereke, aki egy remek szupergrúp (Black Dub), szólólemezek, egy Kid Koalával közös LP és míves színpadi produkciók után megvalósította álmai hangzását. A Run The Jewels rapduó producerével készült hipnotikus mesterművét mutatja be.

Trixie Whitley blues-roots rockzenész apja, Chris koncertjein állt először színpadon, háromévesen. Lemezen is apjával debütált, tízévesen, 1997-ben. Egy év múlva pedig már Belgium legfiatalabb rezidens dj-jének mondhatta magát, avantgárd elektronikát és jazzt pörgetett - pörgés jellemezte általában az életét is. Alternatív színházakkal turnézott, tagja lett a U2 és Bob Dylan producereként is működő zenész, Daniel Lanois szupergrúpjának, a Black Dubnak, amellyel egy szuper dub-soul-rock amalgámot adtak a világnak. Itt Brian Blade jazzdobos volt a ritmusfelelős, de az énekesként soulos érzékenységű Whitley valóban igen széles körben dolgozott hírességekkel Marc Ribottól Robert Plantig. Első lemezein nagyjából úgy modernizálta a bluest, mint PJ Harvey, 2019-es legutóbbi LP-jén, a Lacunán viszont elektronikus, hiphopos, hipnotikus lüktetést adott dalainak: futurisztikus, vibráló zene született. Invenciózus, provokatív, kategorizálhatatlan előadó, akinek zenéje azoknak is bejöhet, akik a modern soult szeretik, de azoknak is, akik St. Vincent triphoposabb hangzású rokonának hallják.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!