Program


Tóth Vera Quartet

Tóth Vera Quartet

Vera koncertsorozatot indított egyedi kvartettjével a Barabás Villában “Kiskoncertek” címmel. Az első előadás sikerén felbuzdulva most egy újabb zenei csemegével készül. Most a zene kiegészül egy nagy adag borélménnyel is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 17. kedd, 20:00

Tóth Vera Quartet
“Kiskoncertek” és nagy borélmények

Vera koncertsorozatot indított egyedi kvartettjével a Barabás Villában “Kiskoncertek” címmel. Az első előadás sikerén felbuzdulva most egy újabb zenei csemegével készül. Most a zene kiegészül egy nagy adag borélménnyel is.
Vera kedvese, Pauli Zoltán, a Palkonyha tulajdonosa, gasztroszakember, borász, a villányi borvidék Redy csoportjába tartozó, remek pincészetek boraival és egy vendégborásszal együtt ad kóstolót a közönségnek.
A bor élménye és a zene együttes hatása nagy energiákat mozgat meg, kellemes ellazulásban részesít.Ezt a lazulós, ízekben színes estét szeretné Vera adni a közönségnek a dalaival együtt.
Az est hangulata intim, családias, lélekmelengető. Az énekesnő műsorát izgalmas egyéniségekből álló zenekara alkotja. A formáció eltér a megszokottól:
A ritmust Trap Kapitány, szájdobos, ismertebb kifejezéssel élve: beatboxos adja, hegedűn egy legendás zenészdinasztia leszármazottja, Magyarország egyik legjobb prímása, Duka Laci játszik, civil foglalkozásában ügyvédként és egyetemi tanárként is dolgozó Dr. Bérces Vitya zongorázik, nem is akárhogy, Vera pedig énekel. Hallhatóak lesznek saját, de kedvenc dalok is, a jazztől a blues műfajon át a popig sok stílusjegy megmutatkozik. Ismét érzelmekkel teli este lesz. Lélekemelés ♥️

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!