Program


Winkler Nóra és Topor Tünde tárlatvezetése - Szubjektív c. kiállítás FINISSZÁZSa

Winkler Nóra és Topor Tünde tárlatvezetése - Szubjektív c. kiállítás FINISSZÁZSa

Topor Tünde és Winkler Nóra az Artmagazin legendás párosának szubjektív tárlatvezetésével köszönünk el Szubjektív kiállítástól. ."Kedvenc darabjainkkal és történeteikkel készülünk az eseményre. Sok minden miatt szeretjük ezt a válogatást; el lehet veszni gyönyörű részletekben, ötletes megoldásokban, a felszabadult kreativitásban."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 18:30

"Csodálkozni lehet, milyen friss szellemisége van egy már kétszáz éves tárgynak és hogyan képes egy tervező átlépni egy alapanyag vélt korlátain, olyan műveket létrehozni, amiket lehetetlennek gondolnánkBeleláthatunk, hogyan kezeli, óvja, válogatja, tartja évszázadokon át épen egy múzeum a rábízott kincseket, és hogy ezek egymás mellé kerülve, milyen jól tudnak összekapcsolódni."

A belépővel a kiállítás is megtekinthető. Vegyen részt a Szubjektív – Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban FINISSZÁZS mindegyik eseményén. Ha mindkét előadásra vásárol 20% kedvezményt kap!

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!