Program


Titok, kaland varázslat / Eckhardt Gábor zenés időutazása- Schubertiáda - avagy rögtönzések Franci n

Titok, kaland varázslat / Eckhardt Gábor zenés időutazása- Schubertiáda - avagy rögtönzések Franci n

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 18:30

Schubert Impromptu-jei, azaz Rögtönzései a zongorairodalom gyöngyszemei közé tartoznak. Ezek adják a műsor pilléreit és egyben az apropót, hogy megidézzük a 225 éve született szerzőt.Ha ma este eljön, részese lehet Eckhardt Gábor Liszt-díjas zongoraművész-zenemesélő kíváncsiságot serkentő, szórakoztató, könnyed hangvételű előadásának, melyet zeneszerető, (nem csak) felnőtt közönségnek szán képekben, szavakban és hangokban.

6 éven felülieknek ajánlott.

 

 

Ajánlatunk


Látványos show-műsorral, bohócokkal, kisállatokkal, jégrevüvel és egy az egész család számára izgalmas mesevilággal készül januártól a Fővárosi Nagycirkusz!

A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító nagy bulira hívnak mindenkit 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába!

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Ajánló


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

A Győri Balett előadása a világirodalom egyik leghíresebb románca, az Anna Karenina táncszínházi adaptációja, amelyet Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas…

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!