Program


Aktuális előadások



Világpremier a Margitszigeti Színházban!

Kapaszkodjon meg, és legyen a szerencsések közt, akik 2024. augusztus 28-án a világon először láthatják a szenzációs attrakciót: a "NOVA – Visionaire’s World” című látványos, izgalmas sci-fi akció showt! Ez az az élmény, ami felborzolja a kedélyeket!

Világszínvonalú művészek, akrobaták, zsonglőrök, zenészek és táncosok egy olyan multimédiás különlegességet mutatnak be, ahol a lenyűgöző akrobatika vizuális illúziókkal és LED-animációkkal párosul. A művészet és a technológia eme magával ragadó keveréke a fantázia elképesztő világába repíti a közönséget.

Olyan neves művészek, mint a THE FREAKS akrobatikus show-csapat, Jonglissimo, Chris Cross, Nina Sofie Berghammer, Mister Stefano és az Acro Freaks ennek az akciódús sci-fi történetnek a létrehozásáért egyesítik képességeiket.

A „Britain's Got Talent” tehetségkutatóból ismert lenyűgöző, világszínvonalú, virtuóz THE FREAKS akrobatikus show-csapat fellépett már a hongkongi kínai újévi fesztiválon, a Las Vegas-i ARIA RESORT & CASINO-ban, a Forma-1 Bahreini Nagydíján és Németországban a Helene Fischer Show-n.
Mindenféle felszerelés nélkül katapultálják egymást több méter magasban a levegőben, és lélegzetelállító trükkjeikkel nyűgöznek le.

Éljen a soha vissza nem térő lehetőséggel, hogy élőben láthassa a NOVA budapesti világpremierjét augusztus 28-án.

Ajánló


A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!