Program


Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel
2

Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Mivel foglalkozik a művész szabadidejében? Hogyan sáfárkodik a tehetségével? Hogyan él a hétköznapokban? Megtudhatja Sáfár Mónikától, aki talk-showjában művész kollégáit faggatja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

Teátrum Kávéház
Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve. A vendég Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari-,Balázs Béla- és Aase-díjas magyar színművésznő, Érdemes művész, a Soproni Petőfi Színház és a Turay Ida Színház örökös tagja.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!