Program


TAP FACTORY TOUR 2024

TAP FACTORY TOUR 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 20:00

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory!

A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és hangulatának zseniális, kirobbanó erejű ötvözete, mindez indusztriális, izgalmas látványvilágba ültetve.

Dinamikus zene, akrobatikus elemek, sztepp, humor, jó hangulat, és hozzá a városban fellelhető, dobnak jól használható tárgyak sokasága. A hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák, mind kreatív és jól működő elemei a lenyűgöző shownak.

Szinte levegőt sem kapunk, ahogy a Tap Factory csapata diktálja a lüktető ritmusok, a "városi dobok", és az akrobatikus jelenetek általi tempót.

Egyedülálló és sokáig emlékezetes marad ez a fajta egyedi, különleges kombinációja a dobnak, a  szteppnek, az akrobatikának, a táncnak, és a mindezeket kísérő  könnyed humornak.

2024 áprilisában mindezt itthon is megtapasztalhatjuk, hiszen Anglia, Franciaország és a tengerentúl után, rövid magyarországi  turnéra érkezik a legendás csapat, hogy a külföldi tomboló sikerek után elkápráztassa Budapest, Győr, Szeged és Veszprém közönségét.

Aki szerette a Stopmot, a Lord Of Dance-et, vagy éppen a Cirque du Soleil - t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a Tap Factory kirobbanó, virtuóz produkciója.

 

"Magával ragadó, kirobbanó erejű, gyors, tomboló, fergeteges szórakozás!" - North West End

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Bristol Hippodrome közönségében ülhettem. Egyszerűen ez volt az egyik a legjobb tánc show, amit valaha láttam." - Guide 2 Bristol

"Lélegzetelállító, tapsviharos szenzációs show!" - UK Theatre Network

"Soha nem láttam még ehhez hasonlót!" - A Badger Brighton

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!