Program


Találj rá a párodra - párkapcsolati workshop

Találj rá a párodra - párkapcsolati workshop

Workshop Köles Klárival és Nagy Gábor Borisszal,a Napfényes Gyógyközpont terapeutáival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 1. kedd, 18:00

Találj rá a párodra - párkapcsolati workshop

Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való! Felfedezheted és oldhatod negatív családi mintáidat, félelmeidet, régi sebeidet és akadályozó hiedelmeidet.
Használati útmutatót kapsz a férfiakhoz/nőkhöz, és ha ezeket az apróságokat betartod (melyeken nagyon sok párkapcsolat elbukik), szinteket fogsz lépni kapcsolataidban.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!