Program


SZULÁK ANDREA - Kedvenc dolgaim c. koncert

SZULÁK ANDREA - Kedvenc dolgaim c. koncert

Nem csak pop dallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort egy kiváló zongora művész, Bolba Tamás kíséretével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 19:00

Szulák Andrea: Kedvenc dolgaim
Zongorán kísér: Bolba Tamás

Szulák Andrea zenés estje azokból a magyar slágerekből, amelyek a legtöbb örömet ajándékozták neki az eltelt közel 30 évben. Nem csak pop dallamok, de régi slágerek, musical részletek és feldolgozások színesítik a műsort egy kiváló zongora művész, Bolba Tamás kíséretével. Ezt az ajándék csomagot adjuk át most a közönségnek, szeretettel. Örömteli Bontogatást!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!