Program


Szophoklész: Antigoné

Szophoklész: Antigoné

Bár a tragédia az ókorban íródott, aktualitásából, érvényességéből napjainkban sem veszített semmit. A történet az igazság sokféleségét, a szeretet igazságát, az emberi és isteni hatalom összeütközését, a bűnt és megbocsátást helyezi középpontba, vizsgálja minduntalan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 9. szerda, 15:00

Szophoklész: Antigoné

Kifejezetten fiataloknak szóló előadásunk lírai módon, mégis érthetően, lényegre törően mutatja be antik örökségünk gyöngyszemét, humorral oldva a drámai helyzetet.

Célunk, hogy “élő tananyaggal” segítsük a középiskolásokat, akik így a színházi élményen túl, irodalmi ismereteiket is mélyíthetik. Igény esetén az előadáshoz kapcsolódó érzékenyítő foglalkozásra is szívesen invitáljuk a diákokat, amely nagyban segíti,  hogy sikeresen számot adhassanak tudásukról a témában.

Ajánlatunk


Töltse meg szívét melegséggel örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Veszprém Arénában! Páratlan karácsonyi élmény adventkor, december 12-én 19 órakor.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A zenekar története 2023. március 11-én újabb fontos állomáshoz érkezik, első magyar zenekarként játszanak Magyarország legújabb, legnagyobb, hipermodern csarnokában, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!