Program


Szexpedíció

Szexpedíció

A „Sexy Laundry” egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex? Vége lesz vagy még megmenthető?
 több

Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ

„…lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem”

A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába.

A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Theatre (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be. A Szexpedíció bemutatására Michele Riml szerző, a Marquis Literary (Colin Rivers) és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor.

Szereplők
Alice................ HEGYI BARBARA
Henry.............. SERESS ZOLTÁN

Jelmez: KATONA BÁLINT
Rendező: BÁNYAI GÁBOR

Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánló


Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két…

magyar politikai krimi, 127 perc, 2021