Program


Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő
4

Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő

A program 2 nap 1 éjszaka pihenést és szórakozást tartalmaz.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

A szerelmi vágykeltők között tartják számon a csokoládét, számos gyümölcsöt és az alkoholt is. A pálinka túrát ezért pálinkával töltött csokoládéval kezdik, 4 féle gyümölcspálinkával folytatják, a „Zugfőző kollégákkal” készíthető szerelmes fotóval és egy ajándék szív dugóval zárják. A túra alkalmával a Pálinkás Mester előadásából kiderül, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között, miért izgalmas a magyar pálinkafőzés története és a Tanácsköztársaság utáni tiltott pálinkafőzési időszakban hogyan ügyeskedtek mégis a zugfőzők. A túra alatt apró pálinkakorcsolyákat (sörperec) fogyaszthatnak a vendégek. A pálinka túra után pedig Visegrádon egy 4 csillagos wellness szállodában éjszakázhatnak.

A visegrádi 4 csillagos wellness szállodában az 1 éjszaka 2 főre vacsorával és bőséges büfé reggelivel, wellness használattal, aroma-, fény-, és só terápiás szaunák használatával értendő. A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

A pálinka
A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Általában szintén a pálinkák közé sorolják a – törvényi szempontból különálló – törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata. A pálinka, a törkölypálinka és bizonyos helyi változataik európai uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. A hasonló nevű pălincă eredet védett román gyümölcspárlat.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!