Program


Szepes Mária irodalma - Titkos történetek 2.

Szepes Mária irodalma - Titkos történetek 2.

Szepes Mária irodalma – Titkos történetek 2.

Bodor Böbe színésznő könyvajánló felolvasó est sorozata

 

    

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt BODOR BÖBE színművésznő, rendező, Szepes Mária-díjas alkotóművész könyvajánló sorozatára, mely Szepes Mária remekműveinek hivatott emléket állítani, illetve az Írónő könyveit népszerűsíteni az arra nyitottak körében.

A csodálatos szellemi hagyatékot felölelő est-sorozat mindig tartogat majd meglepetéseket a nézők számára, egy-egy meghívott vendég személyében, akik jelenléte még izgalmasabbá teszik majd egy-egy esemény hangulatát. 

Lesznek, akik személyesen is ismerték Szepes Máriát, tanítványai, barátai voltak, ők a személyes és titkos történetekbe avatnak majd be bennünket. Vannak, akik Mária tanításai és szellemisége alapján elemeznek majd egy-egy írást.

Ez alkalommal a Szibilla – jegyzetek az életemhez címmel íródott önéletrajzi könyv bemutatására kerül sor.

Meghívott vendég: NOVÁK ANDRÁS az Édesvíz Kiadó alapítója. 

András Szepes Mária tanítványa volt, az Írónő őt bízta meg könyvei kiadásával. Hosszú és mély barátságukról mesél nekünk személyes és  titkos történeteket Mária 111. születésnapját ünnepelve.

Időpont: 2019. december 14. 16,30 ( Szepes Mária születésnapja )

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

 

Az est első órájában Bodor Böbe színésznő olvassa fel az általa kiválasztott idézeteket és történeteket a könyvből, ezzel is kedvet csinálva annak elolvasásához.

Az est második fele beszélgetés Novák Andrással, aki beavat minket az Írónő nem mindennapi életébe, titkos történeteibe, melyeket csak a szorosan körülötte lévők, közeli barátok, tanítványok tudhatnak. 

Az est végén, meglepetésként az Alapítvány jóvoltából egy vers is elhangzik majd Szepes Mária hangján, eredetiben, illetve lehetőség lesz Szepes Mária könyveinek megvásárlására is.

Jegyár: 3.500,- Ft/fő

Jegyek igényelhetők:

Réz Judit, közönség-és rendezvényszervezőnél a judy.rez@gmail.com e-mail címen.

Ajánló


Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…

Traccs! Nyíregyháza legújabb beszélgető-est sorozatának második vendége Dr. Zacher Gábor, akit alighanem senkinek…