Program


Szent Erzsébet Koncert a Venti Chiavi Guitar Trióval

Szent Erzsébet Koncert a Venti Chiavi Guitar Trióval

Az együttes egyik fő célja a klasszikus gitártrió repertoárjának bővítése, ezért kevésbé ismert, gitártrióra írt műveket kutatnak fel és játszanak el, valamint átiratokat készítenek billentyűs és zenekari művekből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 19:00

A Venti Chiavi Gitártriót 2014-ben hozta létre a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának három gitár szakos hallgatója, Ritter Zsófia, Kormos Balázs és Tóth Álmos. Az együttes egyik fő célja a klasszikus gitártrió repertoárjának bővítése, ezért kevésbé ismert, gitártrióra írt műveket kutatnak fel és játszanak el, valamint átiratokat készítenek billentyűs és zenekari művekből. Átirataikat Tóth Álmos készíti, aki eddigi munkájáért 2018 februárjában megkapta az Aschaffenburgi Gitárverseny legjobb átiratának szóló díjat. A trió másik fő célja a magyar klasszikus zene népszerűsítése hazai és külföldi koncerteken.

Az együttes számos díjat nyert, köztük a 2016-os Szegedi Gitár Fesztivál keretében megrendezett 17. Nemzeti Gitár Verseny 1. helyezését és a 2017-es váci Danubia Talents Nemzetközi Zenei Verseny 1. helyezését.


Program:

Antonio Vivaldi
La Primavera (I)

Isaac Albeniz (1860-1909):
Sevilla

Farkas Ferenc
Csángó Szonatina

Tóth Armand
Trio Chiavi

Bartók Béla (1881-1945):
Magyar képek Hungarian Pictures, Allegro Barbaro

Astor Piazzolla (1921-1992):
Libertango, Oblivion

Manuel De Falla (1876-1946):
El Amor Brujo (fragments)

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!