Program


Szemgöndrünkben kihült ezüst

Szemgöndrünkben kihült ezüst

Verses-színházi zongoraest Erik Satie és Frédéric Chopin zeneműveivel; József Attila, Ady Endre, Zalán Tibor verseivel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 24. péntek, 19:30

Előadók: Fóris Szilárd, zongoraművész
, Menszátor Héresz Attila, színművész

A kiindulási pontot Erik Satie zenéjének gyökerekig hatoló mélysége és egyszerűsége,  valamint Frédéric Chopin műveinek zokogó virtuozitása adja. Ehhez párosul József Attila, Ady Endre és Zalán Tibor velőkig hatoló költészete.
A zenei és lírai anyagok összeállítása során olyan belső ívre törekedtünk, mely a születés,a felfedezés, a kamaszkori lázadás, a szerelem-elengedés,a ráeszmélés, a forradalmi elbukás, a meghasonlás,a megbocsátás, a világtól való elvonulás útjait járja be. Döbbenetes élmény volt számunkra egy-egy zongoradarab és vers találkozása. Mintha egy időben és térben komponálta volna zeneszerző és költő. Akik soha nem találkoztak…
A fent említett szerzőkön kívül elhangzik még A. Scriabin, S. Rachmaninov, J. S. Bach, Villon, Rimbaud, Brecht, Peter Handke és Kovács Cohner Róbert egy-egy műve.

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!