Program


SZEMFÉNYVESZTÉS
7

SZEMFÉNYVESZTÉS

Nagy Molnár Dávid világbajnok 2. helyezett bűvész és Rieger Dani bemutatja a SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat első showját Győrben. Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató mutatványok egy színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 18:00

Nagy Molnár Dávid bűvész, a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze. A Monte Carloban megrendezett bűvészfesztivál, valamint a Bűvészvilágbajnokság második helyezettje. A Kulturális Minisztérium Nívódíjával kitüntetett előadóművész, aki világszínvonalon ejti ámulatba a közönséget.

A Szemfényvesztés előadássorozat másik fellépője Rieger Dani, aki szórakoztató műsorával számos magyar színpad mellett jelen volt a 2019-es csehországi teke világbajnokságon is.

 

Győrben részesei lehetnek egy felejthetetlen, szórakoztató show műsornak. Látvány, varázslat és humor egy színpadon. Szórakoztatás minden korosztály számára. Egy műsor, ahol a lehetetlen is lehetséges.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!