Program


Szamosi Szabolcs orgonaművész km. Solymosi Péter trombitaművész

Szamosi Szabolcs orgonaművész km. Solymosi Péter trombitaművész

Zenélő templomok komolyzenei koncertsorozat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 19:00

Szamosi Szabolcs orgonaművész koncertezett Magyarország minden jelentős templomi és koncertorgonáján, Európa több országában, Izlandon és az USA-ban is. Számtalan izgalmas zenei ötletét valósította meg hangversenyein. Minden hangszerrel játszott már együtt. A dzsesszel és annak karakteres hangszerével, a szaxofonnal társítva az orgonát, Dés Lászlóval koncertezett Magyarország számos pontján.
Több mint húsz éve a Pécsi Szent István Bazilika karnagya, 1994 és 2013 között orgonistája és zenei vezetője.
2013 óta a Filharmónia Magyarország ügyvezető igazgatója.

Solymosi Péter 2002-től Pécsi Szimfonikus Zenekar, majd a Pannon Filharmonikusok I. trombitása, 2006-tól szólamvezetője. 2000-ben a bukaresti Jeunesses Musicales Nemzetközi Trombitaversenyen I. helyezést ért el, majd 2001-ben a Szegedi és Debreceni Konzervatóriumok Trombitaversenyén második helyezett lett. 2014-től a Pécsi Tudományegyetem doktori iskolájának hallgatója. 2015-ben a PTE MK ZMI „Trombita hangszeres tanításmódszertani jegyzet” szerzője.

Műsor:
J. Stanley: Trumpet Voluntary
J.S. Bach: C-dúr toccata, adagio és fúga BWV.564
J. Haydn: Adagio- C-dúr concerto
Kodály Z.: Epigrammák
C. Franck: h-moll Prélude, Fugue et Variations
G.F. Händel: D-dúr szvit

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!