Program


Szakcsi Jr. 50 | The Sound of Jazz

Szakcsi Jr. 50 | The Sound of Jazz

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 19:00

Magyarország jazz-zongorista nagyhatalom. Jazz zongorista hatalmasságok között is az élbolyba tartozni komoly minőség. Ifj. Szakcsi Lakatos Béla besorolását ebbe a billentyűs elit kommandóba nem a nevének köszönheti, hiszen nem is nagynevű édesapja útját járja, hanem a sajátját. A kiváló modern zongorista bizonyítja, hogy mennyi újítási lehetőség rejlik a műfaj legnemesebb hagyományaiban. Szakcsi Jr. ötletes, sziporkázó improvizatív játékán átsüt a műfaj történetének beható ismerete. Koncertje élmény, számos meglepetéssel, váratlan fordulatokkal. Saját együttese, a Szakcsi Jr. Trió már tizenegy éve gazdagítja a hazai jazz palettát, autentikus, s egyben eredeti standard feldolgozásokkal. Akikkel játszott: Jack DeJohnette, Ed Thigpen, Martin Drew, Marcus Gilmore, Palle Danielsson, John Patitucci, Ravi Coltrane, Lew Tabackin, Chris Potter, Rick Margitza, Gerard Presencer és Jean Toussaint.

 

A koncerten közreműködnek: Pocsai Krisztina, Joan Faulkner, Winnand Gábor, Elsa, Szőke Nikoletta, Zana Zoltán, Bolla Gábor, Oláh Kálmán Jr., Molnár Sándor, Berkes Balázs, Barcza Horváth József, Orbán György, Pecek Lakatos Krisztián, Torma Rudolf, Egri János, Plútó Horváth József, Fekete Kovács Kornél, Kőszegi Imre, Balázs Elemér, Pecek Lakatos András, Tony Snétberger, Emilio, Oláh Krisztián, Oláh Kálmán, Csík Laura, Csík Gusztáv, Balázs Elemér Jr., Szakcsi Lakatos Béla, Szakcsi Lakatos Róbert, Oláh Tzumo Árpád, Balázs József, Rozsnyói Péter, Lakatos Pál, László Attila

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!