Program


Szabó - Gyányi Quintet

Szabó - Gyányi Quintet

A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra. Zenéjük instrumentális jazz, mely letisztultabb, mégis dinamikus témáival magával ragadja az erőteljesebb műfajok kedvelőit is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 25. kedd, 20:00

Melankolikus hangvételű szerzeményeik ritmikailag rendkívül változatosak, melyekben a beat alapú zeneiség, illetve a jelenkor zenei impressziói is fellelhetőek.

Közreműködik:

Szabó Dániel Ferenc - dob
Gyányi Marcell - nagybőgő
 ifj. Tóth István - gitár
Ocsovay Damján - bilentyűs hangszerek
Varga Dániel - szaxofon

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

komédia, szerencsejáték egy részben

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!