Program


Szabadesés Szimulátor 2x1,5 perc
2

Szabadesés Szimulátor 2x1,5 perc

A szabadesés élménye maximális biztonságban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Megtapasztalhatja a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között. Gyakorlott oktatók segítik a résztvevőket, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben és kézjeles instrukciókkal tanítanak.

 

Fontos információk

A felejthetetlen lebegés 2 X 1,5 perces. A szélcsatornának egy hatalmas előnye, hogy kortalan, 4-5 éves kortól 100 éves korig bárki kipróbálhatja. A lebegésről készült HD videofelvételt a résztvevő megkapja ajándékba.

A programon maximum 120 kg testsúlyú személy vehet részt.

Az élményben nincsen súlykorlát. Legalább 1 GB-os pendrive-ot érdemes a helyszínre vinni, amire a szolgáltató partner rögzíteni tudja a repülést.

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat, kísérőket. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

A program idejére biztosítják a szükséges felszereléseket (overál, szemüveg, bukósisak stb.) Érdemes sportos, kényelmes ruhában érkezni.

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A szabadságharc hőse, Baráznay Ignácz tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával visszakerül 1848-ba

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!