Program


Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellép a Fehér Fábió Trió és a Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos.

A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellépnek:

Fehér Fábió Trió
A trió formációt Fehér Fábió alapította, 2019 nyarán, a célból, hogy megvalósítsa legkülönfélébb és legérdekesebb zenei ötleteit. Legfőképpen általunk írt instrumentális fusion jazzt játszunk, valamint világhírű jazz standard-eket kicsit más felfogásban. Bátran nyúlunk a legkülönfélébb zenei stílusokhoz is. Egyedi hangzást adva, játékunkban az improvizáció és a zenei szabadság egyaránt megjelenik. Számunkra nagyon fontos , hogy azokat a "zenei érzéseket", melyeket mi átélünk, a zenénk által tovább adjuk közönségünknek.

A zenekar tagjai:
Fehér Fábió - gitár; Berki Tamás - basszusgitár; Fazekas Tamás - dob

Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos
Swing à la Django együttes egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklórzene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova, ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus. A zenekar az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Ezen a kocerten ifj. Sárközy Lajos, a Virtuózok tehetségkutató műsor nyertese, Junior Prima díjas hegedűvirtuóz lesz a zenekar vendége.

A zenekar tagjai:
Ifj. Sárközy Lajos - hegedű; Dani János - gitár; Dani Norbert - gitár; Csurkulya József - cimbalom;
Seres Vilmos - klarinét; Gallyas Lakatos Róbert - zongora; Lombos Pál - bőgő


A jegyek megvásárlását követően asztalfoglalás szükséges emailen: szegedi.zsuzsa@sargahaz.com vagy a +36 20 511 0982 telefonszámon.

Ajánló


A két felvonásos, lendületes és rendkívül látványos zenés darab így amellett, hogy ragyogó…

Erzsébet királyné, azaz Sisi élete más megvilágításban: Miért vonzódott Sisi a zsidósághoz? Miért…