Program


Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák
SÜMEGI ESZTER
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 19:30

Szerencsés év volt Sümegi Eszter számára az 1993-as. Ekkor kapta kézhez zeneakadémiai diplomáját, vizsgá-zott Toscaként, nyerte meg Philadelphiában a Pavarotti Énekverseny első díját, és debütálhatott az OPERÁ-ban. Egyből főszerepben, az ifj. Palcsó Sándor által felfrissí-tett Bohémélet Mimìjeként mutatkozott be a budapesti közönségnek. Az első főszerepet számos követte itthon, Sümegi a szemünk láttára nőtt a színház vezető szopránjává. Repertoárján kizárólag főszerepek sorakoznak, az olasz hősnők birtokbavétele után foko-zatosan következtek a Wagner-figurák, az életműre a koronát talán Richard Strauss finom nőalakjai tették fel. Sümegi Eszter nevét természetesen külhonban is jól ismerik, fellépett Bécstől Párizson át Torontóig számos nagyvárosban, sőt, a Sába királynője Szulamit-jaként New Yorkba és Tel-Avivba is elvitte az elfeledett magyar opera és saját nemes művészete jó hírét.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!