Program


Stílusgyakorlatok P5

Stílusgyakorlatok P5

Egyetlen banális, kissé abszurd, hétköznapi történet többféle variációban. Szituációfüzér. Bravúros játék a nyelvvel, a helyzetekkel. Egyfajta humoros karaktergyűjtemény.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

A TÖRTÉNÉS: a tömött 5-ös buszon váratlan esemény zajlik le. Egy aránytalanul hosszú nyakú fiatalember fura kalapban rátámad az egyik mellette álló utasra, mert állítólag lökdöste őt. Egyszercsak megürül egy ülőhely, és a fiatalember odaront. Két óra múlva ugyanezt a férfit egy másik férfival látják egy pályaudvar előtt, aki egy hasznos javaslatot tesz: a fiatalember varrasson gombot a kabátjára.

SZÁMTALAN NÉZŐPONT: mely mindegyike más-más szemszögből meséli el a történetet, hozzátéve, vagy épp elvéve abból a történésből, melyet egyszerűnek és mindennapinak hittünk. De hogy is volt valójában? Mi történt pontosan?

Raymond Queneau a francia avantgárd egyik különleges alkotója volt. A Stílusgyakorlatok előadás színházi, filmes, zenei, képzőművészeti stílusokon keresztül nyomozásra invitálja a nézőt, hogy kiderítsük, létezik-e egyetlen, objektív leírása az eseménynek.


Szereplők:
Marjai Virág
Jakab Csaba
Bakos-Kiss Gábor
Albert Péter (Zenthe-díjas)


rendező | Gerendás Beáta

ügyelő | Verebélyi Zsolt
rendezőasszisztens | Kántor Zoltán
dramaturg | Balázs Júlia
díszlet-, és jelmeztervező | Gulyás Eszter
súgó | Gyetvai Viktória

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!