Program


Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

Soron Kívül - vendég: Juronics Tamás

A beszélgetés-sorozatban egy közös hívószóróra három különböző alkotó reagál egy-egy külön beszélgetésben. E beszélgetésekre - melyek egyúttal nyilvános podcast felvételek is – ott ülünk le, ahol máskor abbamarad. Beszélgetőtársaink olyan alkotó emberek, akik az emberi sors kérdéseivel szembesítenek újra meg újra, szóval, tettel, a művészet gesztusaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 19:00

Egy hívószó, három vendég – ez a SORON KÍVÜL, a Kultúrfitnesz és a B32 Galéria és Kultúrtér közös produkciója.

Második sorozat: #Fiú

Beszélgetőtárs: Horváth Gergely

November 5., VISKY ANDRÁS költő, drámaíró, egyetemei tanár
November 12., dr. CSÓKAY ANDRÁS idegsebész
November 19., JURONICS TAMÁS táncművész, koreográfus

#FIÚ
(Férfi) létünk elfeledett, de egyik legfontosabb dimenziója. Úgy futunk neki az életnek, hogy apánk fiai vagyunk, kérdés, jelen van-e vagy nincs, ismerjük-e őt, vagy nem, ha igen, hogyan, miből; abból, amit cselekszik, vagy abból, amit hiányként élünk meg? Fiúból leszünk apák; mit rejt atyai örökségünk, kit látnak bennünk gyermekeink, megvan-e még a férfiban a fiú, és kinek a karjaiban? Mi történik, ha a fiú elveszíti apját, s az apa elveszíti a fiát? S hogyan változik a bennünk élő férfi, amikor megtapasztalja, hogy Isten gyermeke?

Mit művel az emberi szívvel A fiú?

***

A beszélgetésről hang- és képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával ön beleegyezését adja, hogy vendégként hangja és arca megörökítésre kerülhet.

Az NKA támogatásával - www.nka.hu

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!