Program


Aktuális előadásokSoma Mamagésa
Harmónia mint döntés, a belső egyensúly alapkövei

Ezekben az intenzív, hatalmas változásokkal teli időkben különösen nagy jelentősége van annak, hogy mennyire tudjuk megőrizni a belső egyensúlyunkat, stabilitásunkat.

Egyre többet halljuk, és tudatosíthatjuk magunkban a lét egyik alaptörvényét, az „amint bent, úgy kint” ősi bölcsességét. Vagyis ha bennünk félelem, káosz, manipulálhatóság van, akkor a külső világ is ezt tükrözi vissza.

De hogyan, mi minden által lehetünk harmonikusak épp most, amikor a világ szinte kifordul a négy sarkából? Mi minden segíthet ebben, hogyan lehet ezt megvalósítani a mindennapokban?

Hogyan lehet azt az én-részünket is beolvasztanunk a bennünk levő egészbe, aki ellenáll a belső békének, ős-bizalomnak, egyensúlynak, illetve a változásnak? (Tudjuk jól, a tudatos szint csak a jéghegy csúcsa.)

Ahogy mondani szoktam: nem csak tanácsot, de kalácsot is fogok adni. Vagyis olyan egyszerű, napi pár percet igénybe vevő gyakorlatokat, amik által a fent említett érzéseket kondicionálhatjuk.

A végén lesz egy meditáció is, ami ezt segíti.

Ajánló


Egy hivatal napi működése, Kodály Zoltán műfaji újításai , improvizatív és kollektív zeneszerzői módszerek egy catwalk-koncert keretei között.

Gyere el várostörténeti sétánkra, amelynek keretén belül megismerheted a Margit-szigeti domonkos apácakolostor, a domonkos rend, és Szent Margit életének történetét,…

A világjárvány megjelenésekor kezdtem el dolgozni egy budapesti befogadó lakásotthonban. Ide olyan gyerekek érkeznek akiket kiemelnek a családból vagy nevelőszülőtől,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!